1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
S nedávnými příchody nových hráčů souvisí i pohyby směrem ven. Blanenský klub opouští do konce podzimní části trojice fotbalistů.

Filip Adamec, který již ve 3 utkáních pomáhal svým bývalým spoluhráčům z Bystřice nad Pernštejnem, odkud v zimě do Blanska přišel, zůstane v klubu z Vysočiny i po zbytek podzimu. Do Bystřice nad Pernštejnem míří také záložník Luboš Chloupek. Luboš vinou zranění stihl na jaře pouze jediný zápas, během letní pauzy se postupně uzdravil a doposud naskočil do 3 utkání A-týmu jako střídající hráč. Třetím hráčem na odchodu je zkušený obránce a jeden z trenérů mladšího dorostu Petr Šíp, jenž posílí Tišnov hrající 1. A třídu.

,,Uvedené hráče jsme uvolnili proto, aby získali větší herní vytížení. Po skončení hostování s nimi i nadále počítáme v našem mužstvu," uvedl Mgr. Zdeněk Veselý, předseda FK Blansko.

Ať se vám ve svých nových týmech daří a v zimě se vrátíte co nejsilnější, kluci!