1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Před startem nové sezóny 2013/14 vrcholí také přípravy stadionu na Údolní. Trávník je ve velmi dobré kondici, technické služby začaly se sekáním a průřezem travnatých ploch v areálu stadionu a ruku k dílu přiložili také hráči A týmu.
Čtveřice Jan Trtílek, Jan Horáček, Jiří Hepp a Robin Buchta pod vedením správce stadionu Alexandra Malitse ml. a jeho syna Martina nafasovala štětce, barvu a pustila se do nátěru zábradlí kolem hlavní travnaté plochy. Do modrého hávu se oděla kompletně celá strana u kabin a v příštím týdnu by měla na řadu přijít strana pod tribunou. „Chtěl bych klukům moc poděkovat za pomoc. Je vidět, jaký vztah mají ke klubu. Věřím, že v příštím týdnu nám pomůžou i další kluci a bude zábradlí natřeno kompletně. Alespoň se o něco zlepší vzhled celého areálu,“ pochvaloval si přístup hráčů Alexandr Malits mladší.

Fotogalerie







Rozhovor