1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Vítěznou premiérou v dresu FK Blansko okořeněnou dvěma vstřelenými brankami a jednou nastřelenou tyčkou. Tak se v sobotu prezentoval jako střídající hráč útočník Ondřej Ullmann, který do Blanska přišel na půlroční hostování ze Zbrojovky.
Dvě vstřelené branky, navíc zisk tří bodů. Premiéra tedy ideální.

Nic takového jsem rozhodně nečekal. Nastoupil jsem až ve druhém poločase, takže ta premiéra dopadla nad očekávání dobře.

Pro trenéra je určitě výhoda mít takového žolíka. Útoky do unavené obrany ti evidentně svědčily, navíc jsi byl velmi blízko hattricku.

Trošku jsem doufal, že nastoupím od začátku, ale trenér se rozhodl takhle. Vyšlo to a já jsem moc spokojený.

Jak bys popsal vstřelené branky? První byla povinností, ale u druhé jsi pravděpodobně pohladil oko všech fotbalových fanoušků zklamaných z pátečního výsledku fotbalové reprezentace.

První situace byla snadná. U druhé mi to dal náš obránce (Petr Gromský - pozn. red.) dobře šajtlí míč do běhu. Brankář v prvním momentu udělal pohyb dopředu, takže jsem ho zkusil dloubnout a vyšlo to. Podařilo se mi to trefit pěkně (smích).

Výsledek 3:0 před domácími diváky určitě ideální, bohužel radost kalí zranění kapitána Radima Bubeníčka. Sice jsi v týmu velmi krátce, ale přesto, jak vnímáš jeho úlohu?

Radim pomáhá trenérovi s vedením tréninků, je to zkušený hráč a navíc kapitán, takže určitě nám bude hodně chybět.

V prvním zápase jsi splnil to, s čím jsi do Blanska přicházel, tedy střílet branky…

Za to jsem moc rád a doufám, že to bude pokračovat a hlavně i celkově jako tým budeme podávat dobré výkony.

Jak ti vyhovovala spolupráce v útoku s Honzou Trtílkem?

Honza je vysoký, dobrý do kombinace a navíc má kvalitní střelu i přihrávku. Spolupráce s ním mi vyhovovala.

Bohužel si se na hřišti nepotkal s Honzou Pospíšilem, se kterým se znáš z Lipůvky…

Honzu jsem dlouho neviděl hrát, ale svým výkonem mě překvapil. Měl tam pár nebezpečných průniků, střel a jeden nadějný pokus nůžkami. Škoda, že mu to zakončení nevyšlo, mohl to být krásný gól. Třeba příště.

Děkujeme za rozhovor.