1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V sobotu 11. ledna se ve Fotbalové hospůdce na stadionu na Údolní uskutečnila valná hromada občanského sdružení FK Blansko. Jejím hlavním výstupem je fakt, že nově bude výkonný výbor pracovat v devítičlenném složení.
Na valné hromadě byl členům představen nový sponzor klubu pan Roman Dvořáček. Ten vyjádřil svůj zájem ve spolupráci s legendou brněnské Zbrojovky Karlem Jarůškem aktivně se podílet na dění v klubu a vstoupit do výkonného výboru. Do něho kandidoval rovněž sám Karel Jarůšek, který nastínil nově připravovanou koncepci v FK Blansko se zaměřením na mládež. Dalšimy kandidáty byly současný vedoucí A týmu a jeden z dlouhodobých sponzorů pan František Fiala, manažer FK Blansko Bohuslav Jedinák a konečně Radek Souček, dlouholetý hráč Spartaku ČKD Blansko, který prošel mládežnickými celky Zbrojovky Brno. Jako náhradník do výkonného výboru pak byl představen asistent trenéra staršího dorostu a současně hráč 1. HFK Olomouc David Bednář.

Z celkového počtu 51 členů sdružení se valné hromady zúčastnilo 30 členů. Ti vzali mimojiné na vědomí odstoupení Mgr. Bohumila Hlaváčka z výkonného výboru, které bylo potvrzeno i hlasováním. Poté již následovalo hlasování o přijetí výše uvedených členů do výkonného výboru. Všichni kandidáti obdrželi požadovanou nadpoloviční většinu hlasů přítomných členů.

Výsledky hlasování - výkonný výbor

kandidátPočet hlasů
Karel Jarůšek30
Roman Dvořáček29
František Fiala22
Bohuslav Jedinák20
Radek Souček18

Výsledky hlasování - výkonný výbor, náhradník

kandidátPočet hlasů
David Bednář26

Aktuální složení výkonného výboru FK Blansko

Předseda: Michal Babák
Místopředseda: Břetislav Strážnický
Členové: Roman Dvořáček, Karel Jarůšek, Bohuslav Jedinák, František Fiala, Miloš Vašák, Radek Souček, Pavel Starý st.