1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Další přípravné utkání sehrají dnes fotbalisté FK Blansko. Tentokrát bude soupeřem svěřenců kouče Haského celek, hrající divizi E TJ Sokol Určice. Utkání se hraje od 18:00 na umělé trávě 1. SK Prostějov.
Před týdnem měli blanenští fotbalisté možnost konfrontace s divize C. Jejich utkání se 4. týmem tabulky TJ Svitavami se vyvíjelo slibně, nakonec však odcházel do kabin spokojenější soupeř, který zvítězil poměrem 5:3. „Výkon ve druhém poločase byl velkým fiaskem,“ hodnotil kriticky svoje svěřence trenér Hajský.

Z tábora soupeře

TJ Sokol Určice postoupil do divize shodně jako FK Blansko po vítězství v olomouckém krajském přeboru v ročníku 2012/2013. Zajímavostí je s s naprosto totožnou bilancí, která čítá 30 utkání, 20 výher, 4 remízy a 6 porážek. To vše při zisku 64 bodů, skóre 81:41. Blanenští zakončili postupuvou sezónu se skóre 68:25. Po odehrané podzimní části divize E okupují Určice 4. místo - bilance 16 utkání, 7-5-4, skóre 21:16, 26 bodů. Nejlepšími střelci mužstva jsou se 4 brankami Martin Svozil a Radim Vaněk. K oporám mužstva patřil na podzim také zkušený stoper Ivo Zbožínek (1977), který působil ve Zlíne, Zbrojovce Brno a Prostějově. V zimní přestávce však odešel tento vysoký bek do Rakouska, do klubu hrající 1. Landesligu SV Waidhofen/Thaya.

Poslední příprava

Minulou sobotu sehrály Určice utkání proti třetiligovému Uničovu, kterému podlehly 1:7. „Nehráli jsme vůbec podle našich představ, jediný účel, který zápas splnil, byl fakt, že jsme si pořádně zaběhali,“ okomentoval lakonicky utkání trenér Evžen Kučera. „Měli jsme velké problémy v defenzivě celého mužstva, je vidět, že dáváme dohromady celou obrannou čtveřici, což je zatím naše slabina především proti takovýmto silným soupeřům“ doplnil Kučera.

SK Uničov - Sokol Určice 7:1 (2:0)
Branka: 75. T. Zapletal.
Sestava: Nejezchleb (46. Števula) - Petrásek, Škoda, P. Zapletal, Javořík - Bokůvka, Bednář, Svozil, Pekař, T. Zapletal - Los
Střídali: Schon, Halouzka
Trenér: Evžen Kučera