1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Důležité tři body získali v rámci úvodního domácího utkání jarní části sezóny fotbalisté FK Blansko. Jednobrankové vítězství nad Starou Říší zhodnotil trenér Jiří Hajský.
„Utkání toho s fotbalem příliš společného nemělo. Pro nás je důležité, že jsme získali tři body. Na začátku jara potřebujeme nahrát bodový základ, abychom se odpoutali od týmů, bezprostředně ohrožených sestupem, což nám pomůže i k pozvednutí psychiky,“ věří blanenský lodivod.

Klasická bitva o „šest“ bodů přinesla spíše urputný boj s minimem gólových příležitostí. „Celkově utkání moc krásy nepobralo. Byl to boj a rozhodla ho jedna situace. Naštěstí jsme ji využily my,“ doplnil blanenský trenér.

O jedinou branku v utkání se v 81. min. postaral výstavní střelou do šibenice Jan Koudelka. „Ta střela byla opravdu povedená. Chvíli před tím jsem už přemýšlel, že bych Koudelku vystřídal. Naštěstí jsem dal na vnitřní pocit, že by mohl něco udělat i v 90. minutě a zaplaťpánbůh jsem si to střídání rozmyslel,“ dodal s úsměvem Jiří Hajský.