1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Dnes se vyznámého životního jubilea - 60 let dožívá vedoucí A týmu a člen výkonného výboru FK Blansko František Fiala.
Bývalý hráč Spartaku ČKD Blansko již několik let podporuje činnost našeho klubu. Před dvěma lety se stal vedoucím A týmu FK Blansko. Na poslední valné hromadě pak byl zvolen členem výkonného výboru našeho klubu.

K jeho významnému životnímu jubileu mu před utkáním s Hodonínem pogratulovali místopředseda FK Blansko Břetislav Strážnický a sekretář Petr Dvořák. Ten nejhezčí dárek nadělili svému vedoucímu mužstva hráči A týmu, kteří porazili Hodonín 4:1. „Chtěl bych všem moc poděkovat za gratulace a klukům za obětavý výkon, díky kterému jsme získali tři body. Bez nich by oslava mých narozenin nebyla ono. Udělali jsme hodně důležitý krok k záchraně. Pevně věřím, že tento tým zůstane pohromadě více sezón a v Blansku se bude divize hrát dlouhodobě,“ řekl na adresu sobotního odpoledne na Údolní František Fiala.

Vedení FK Blansko touto cestou děkuje Františku Fialovi za dosavadní odvedenou práci a podporu, kterou našemu klubu projevuje a do dalších let mu přeje pevné zdraví, hodně štěstí, spokojenosti a osobních i pracovních úspěchů, po fotbalové stránce pak co nejvíce vítězných utkání.

Gratulace Františku Fialovi