1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
O l o m o u c / B l a n s k o - Moravský fotbal se od sezóny 2014/2015 vrací k zavedenému. Na losovacím aktivu v Olomouci byla představena staronová pravidla o počtu střídání a zrušení tříminutového limitu při ošetřování hráče.
Počet střídání
Pět možností střídání místo dosavadních tří. Novinka, kterou na svazu odsouhlasili před rokem. Hrubě se nepovedla. Přinesla zdržování a totální rozkouskování hry ve druhých poločasech. Znegovala pravidlo tříminutového opuštění hřiště v případě zranění a následného ošetření, které bylo zavedeno právě proti zdržování. Od nové sezony bude moci jedno mužstvo střídat znovu maximálně třikrát.

Opuštění hřiště při ošetřování
V případě zranění a následném ošetřování musí ošetřovaný hráč na tři minuty opustit hřiště. Pravidlo, jehož "vynálezcem" je kontroverzní funkcionář Roman Berbr, v MSFL a divizích končí. Ošetřovaný hráč může nově naskočit do hry téměř okamžitě.

Zdroj: www.jihomoravskyfotbal.cz