1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Výkonný výbor OFS Blansko zve všechny příznivce fotbalu na slavnostní vyhlášení ankety Fotbalista roku 2014. Slavnostní večer se uskuteční stejně jako v loňském roce v zámeckém skleníku Boskovice v pátek 23. ledna 2015 od 18:00 a moderovat ho bude pan Oldřich Kovář.
Anketa, které se zúčastnilo 17 okresních klubů, probíhala tentokrát jednokolově. Poté členové VV OFS Blansko vybrali dle nominací klubů jedenáctku okresu a vítěze jednotlivých kategorií.

Pořadí jedenácti nejlepších v mužské kategorii bylo vybráno z těchto hráčů:
Martin Fadrný (FC Boskovice), Jan Gromský (SK Jedovnice), Miroslav Jelínek (TJ Sokol Bořitov), David Juran (FK Blansko), Jan Matuška st. (Sokol Rudice), David Müller (FK Blansko), Marek Pernica (TJ Vilémovice), Antonín Preč (FK Kunštát), Martin Sehnal (SK Olympia Ráječko), Jakub Tenora (SK Olympia Ráječko), Ondřej Václavek (FC Boskovice)

Kategorie ženy:
Romana Čtvrtníčková (TJ Rakovec Kotvrdovice), Karolína Horáková (FK Kunštát), Kateřina Zoubková (SK Olympia Ráječko)

Kategorie dorost:
Radek Keprt (FK Blansko), Jan Matuška ml. (FK Blansko), Tomáš Sychra (TJ SK Cetkovice)

Kategorie žáci:
Martin Janíček (FC Boskovice), Filip Matuška (Sokol Rudice), Radim Ševčík (FK Blansko).

Kategorie přípravky:
František Čejka (FC Boskovice), Tomáš Farník (FK Blansko), Šimon Hrivík (SK Jedovnice)

Kategorie trenér:
Vladan Horák (FK Kunštát), Antonín Mazal (TJ Sokol Černá Hora), Petr Vašíček (SK Olympia Ráječko)

Kategorie rozhodčí:
Jakub Hlubinka, Libor Kosička, Miroslav Nejezchleb

V ostatních kategoriích mimo mužské bude vyhlášeno pouze první pořadí. Ceny v jednotlivých kategoriích budou předávat sponzoři akce a sportovní osobnosti. Mezi vyhlašováními v jednotlivých kategoriích bude kulturní program. V předsálí bude připravena tombola. Vstup je volný. Všichni jsou na tento slavností večer srdečně zváni.