1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
A d a m o v / B l a n s k o - V sobotu 14. března se předpřípravka ročník 2008 a mladší zúčastnila prvního halového turnaje „O pohár předsedy FK Adamov“. Svěřenci trenérů Michala Malitse a Zbyňka Feika se ho zhostili se ctí a obsadili čtvrté místo.
Turnaje se zúčastnilo 5 týmů a hrálo se systémem každý s každým. V prvním utkání jsme nastoupili proti Řícmanicím. Než jsme si stihli zvyknout na větší halu, tak už jsme prohrávali. Celkově utkání skončilo naší prohrou 3:0. Nejlepší výkon podal brankář Jakub Hasoň, který pochytal ještě spoustu dalších šancí soupeře.

Ve druhém utkání nás čekal nejlehčí soupeř Lažany, ale po jediné jeho akci jsme prohrávali 0:1. Nevzdali jsme to a po několika šancích jsme vyrovnali na konečných 1:1, střelec branky byl Vojtěch Hloušek.

Dalším soupeřem byly Soběšice. Přestože našemu výkonu nechyběla bojovnost a touha po vítězství, prohráli jsme toto utkání poměrem 1:3. Jedinou naši branku dala Sára Šebelová.

Posledním soupeřem byl domácí Adamov. Utkání se pro nás nezačalo vyvíjet nejlépe, ale povedlo se nám dvěma brankami skóre otočit a nakonec zvítězit 2:1. Střelcem obou našich branek byl Vojtěch Hloušek. Na turnaji jsme obsadili 4. místo.

Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům za bojovnost, rodičům a fanouškům za výbornou kulisu a fandění.

Michal Malits, trenér
Předpřípravka FK Blansko - O pohár předsedy FK Adamov
horní řada zleva: Hynek Vyplel, Adam Feik, Zbyšek Kretz, Adam Zuck, Vojtěch Hloušek, Radek Malits
dolní řada: Matyáš Matal, Dominik Poláček, brankář Jakub Hasoň, Sebastian Hudec, Sára Šebelová
Předpřípravka FK Blansko - O pohár předsedy FK Adamov