1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - První březnovou sobotu sehrála mladší přípravka svůj poslední halový turnaj, který se uskutečnil v Blansku ve sportovní hale na Mlýnské ulici. Turnaje se zúčastnilo 6 týmů, které se střetly systémem každý s každým.
FK Blansko postavilo dvě družstva - červené a bílé. Lépe se vedlo týmu červených, který sahal po vítězství v turnaji. Červení se ve svém posledním zápase, který se stal zápasem o 1. místo v turnaji, střetli s celkem Líšně. Ve vyrovnaném zápase, v báječné atmosféře, bohužel zápas smolně prohráli (nastřelené břevno a hráči Líšně vykopávali míč z prázdné branky) a obsadili krásné druhé místo. Z celku červených byl i nějlepší střelec turnaje Marek Souček, který zaznamenal 7 branek.

Družstvu bílých se tolik jako červeným nedařilo. I přes neutuchající nadšení a bojovnost se bílým nepodařilo urvat ani jeden bod. V zápasech s Jedovnicemi a Rájcí-Jestřebí však nebyli od remízy daleko, ale potřebné štěstí se tentokráte na jejich stranu nepřiklonilo. V družstvu bílých je třeba vyyzdvihnout našeho nejmladšího hráče, Bruna Klimeše (roč. 2008), který se mezi o dva roky staršimi hráči neztratil a patřil mezi nejlepší hráče bílých.

Vydařený turnaj ukončil předáním cen předseda oddílu pan Ing. Jiří Crha, který zároveň popřál všem zúčastněným mnoho úspěchů v další fotbalové kariéře.

Tímto turnajem zakončila mladší přípravka turnajovou halovou sezónu, která byla výsledkově úspěšná. Obsadili jsme 4. místo v Nezamyslicích, 2. a 3. místo v Bystřici nad Pernštejnem, 3. místo ve Vyškově a 2. místo v Blansku. Herně to sice vždy ideální nebylo, ale v každém turnaji byla na klucích vidět velká snaha a odhodlání poprat se se soupeři o co nejlepší výsledek.

Do konce března budeme nadále trénovat v hale a od počátku dubna bychom se již, pokud počasí dovolí, chtěli přesunout ven na přírodní trávu. Věříme, že se nám v halové části sezóny podařilo zlepšit fotbalové dovednosti kluků a přeneseme je i do jarní části fotbalové soutěže. V ní budeme mít stejně jako na turnaji v Blansku dva týmy.

Výsledky turnaje, červení

FK Blansko - Rájec-Jestřebí 5:1

FK Blansko - FK Blansko bílí 5:0

FK Blansko - Vyškov 4:0

FK Blansko - Jedovnice 2:0

FK Blansko - Líšeň 0:1

Výsledky turnaje, bílí

FK Blansko - Jedovnice 1:2

FK Blansko - FK Blansko červení 0:5

FK Blansko - Rájec-Jestřebí 0:1

FK Blansko - Líšeň 0:5

FK Blansko - Vyškov 0:5

Střelci

Souček 7 (nejlepší střelec turnaje), Kala 3, Nejezchleb 3, Doležel, Slabý, Slanina, Brázda

Zdeněk Veselý, Pavel Rajtšlégr
trenéři mladší přípravky