1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B r n o / B l a n s k o - Jihomoravský kraj už zná soupeře na amatérském EURU 2015. Na Národním stadionu v Dublinu byl včera nalosován do skupiny A, kde se střetne s domácím Irskem, Bosnou a Hercegovinou a Tureckem.
Samotné rozlosování probíhalo za účasti bývalého irského reprezentanta a hráče FC Liverpool Raye Houghtona, předsedy irské fotbalové asociace Tonyho Fitzgeralda a šéfa organizačního výboru Jima Boyce.

V prvním utkání se výběr trenéra Schwarze postaví proti Bosně a Hercegovině. Hrát se bude 26. června na stadionu UCD BOWL DUBLIN. O dva dny později čeká jihomoravské fotbalisty duel proti domácím Irům na stadionu Shamrock Rovers. Skupinu pak zakončí 1. června proti Turecku na stadionu Carliste Grounds, Wicklow. "S losem jsme spokojeni. Druhá skupina se jeví jako smrtíci," uvedli po losu zástupci JmKFS Pavel Blaha a Josef Dvořáček.

Do skupiny B byly nalosovány výběry z Chorvatska, Polska, Severního Irska a Německa.

Do Irska odletí výběr z Prahy 24. června. Ještě před tím se střetne v přípravě s Polskem. Hrát se bude v půlce června na půdě soupeře.

Pro připomenutí uvádíme, že ze současného kádru A týmu FK Blansko se o postup na amatérské EURO v září loňského roku zasloužili brankář David Juran, obránce Jakub Šplíchal a útočník Jan Trtílek.

Los amatérského EURA 2015

Skupina A
Irsko
Česká republika
Turecko
Bosna a Hercegovina

Skupina B
Chorvatsko
Polsko
Severní Irsko
Německo

Zápasy Jihomoravského výběru

26. června, 15:00, stadion UCD BOWL DUBLIN
ČR - Bosna a Hercegovina

28. června, 15:00, stadion Shamrock Rovers
ČR - Irsko

1. července, 19:00, stadion Carliste Grounds, Wicklow
ČR - Turecko