1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Již tento pátek zahájí letní přípravu na nový ročník divize D fotbalisté A týmu FK Blansko. Svěřenci trenéra Michala Kuglera v ní i s pohárem FAČR sehrají prozatím jistě čtyři utkání.
K úvodní tréninkové jednotce se hráči A mužstva sejdou v pátek 10. července v 17:30 na hřišti na Údolní, kde však finišují práce spojené s údržbou hrací plochy a také další úpravy areálu, o kterých vás budeme informovat v samostatném článku. Díky tomu se svěřenci trenéra Kuglera přesunou k tréninku na stadion na Mlýnské. K týmu se s jistotou nepřipojí brankář David Juran, kterého testuje druholigový celek 1. SC Znojmo. O víkendu David se Znojmem absolvoval Perleťový pohár v Žirovnici, který jeho potenciální nový tým ovládl. Blanenský brankář odchytal finálový zápas s Českými Budějovicemi, který jeho mužstvo vyhrálo 1:0.

Do mateřské Líšně se vrací obránce Radim Fousek. Přípravu s Blanskem nezahájí ani dvojice Zouharů. Starší Tomáš dal přednost zápasům v okresním přeboru před náročnými duely v divizi a odchází do Rudice. Mladší Michal bude od nové sezóny působit v Olympii Ráječko. K týmu se naopak připojí trojice vycházejících dorostenců Ondřej Blažek, Jiří Kratochvíl a Ivan Beránek. O dalších příchodech a odchodech probíhají intenzivní jednání.

Úvodní zápas letní přípravy obstará duel předkola poháru FAČR, ve kterém Blansko vyzve třetiligovou Líšeň. Další program již bude přizpůsoben operativně s ohledem na postup či nepostup našeho mužstva do další fáze poháru.

Program letní přípravy 2015 - A tým FK Blansko

pátek, 10. července, 17:30
úvodní trénink
sraz na Údolní, tréninková jednotka na Mlýnské

sobota, 18. července, 17:00
FK Blansko - SK Líšeň
předkolo poháru FAČR (stadion na Údolní)

pátek, 24. července, 18:00
FC Ivančice - FK Blansko
utkání bude sehráno pouze v případě nepostupu do dalšího kola poháru (hřiště Ivančice)

sobota, 25. července, 17:00
FK Blansko - SK Hanácká Slavia Kroměříž
1. kolo poháru FAČR (stadion na Údolní)

sobota, 1. srpna, 10:30
SK Moravská Slavia - FK Blansko
generálka před startem divize D (hřiště Troubsko)