1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Nový muž mezi třemi tyčemi bude pomáhat A mužstvu udržet divizní příslušnosti. Na hostování z 1. FC Brno přichází do Blanska 21letý brankář Martin Štěpanovský. (FOTO: www.fcvysocina.cz)
Ten valnou část své kariéry strávil v celku FC Vysočina Jihlava. Zde také odchytal 47 utkání v MSFL a 5 ve druhé lize. Ze vzájemného utkání v Jihlavě si jej pamatují i mnozí blanenští fanoušci. Atraktivní střetnutí tehdy skončilo remízou 3:3.

V minulém týdnu tohoto brankáře angažovalo vedení 1. FC Brno. To jej uvolnilo na hostování do konce června právě do našeho klubu. „Martin už měl být původně k dizpozici pro utkání s Brodem, bohužel se v týdnu zranil. Měl by dorazit na dnešní (páteční) trénink. Pokud to jen trochu půjde, tak by chtěl v sobotu chytat. Těší se na derby a má obrovskou chuť,“ doplnil na adresu nové akvizice trenér Roman Šindelka.