1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Podobně jako u A týmu došlo také u staršího dorostu v zimní přestávce ke změně na postu trenéra. Místo Davida Jarůška, který skončil na vlastní žádost, povede 3. celek divize D Roman Šindelka.
Bývalý místopředseda a trenér A mužstva Roman Šindelka se do klubu vrací po pěti letech. Na podzim roku 2009 dovedl k titulu podzimního půlmistra B tým v Okresním přeboru. V zimě roku 2010 v tehdy nelehké finanční situaci převzal A mužstvo a podařilo se mu ho zachránit v divizi. V létě téhož roku se pak významně podílel na záchraně samotné existence klubu společně s otcem Františkem, když byl hlavní hybnou pákou při jednáních s tehdejším novým sponzorem - firmou Beta Control a rovněž při sestavování nového výkonného výboru. Po podzimní části sezóny 2010/11 na post hlavního trenéra i místopředsedy klubu rezignoval. Nyní po odstoupení Davida Jarůška kývl na nabídku trenérské pozice u staršího dorostu FK Blansko.

Na pozici asistenta trenéra bude působit bývalý hráč Spartaku ČKD Blansko a Zbrojovky Brno Jaromír Loula, který již s vedením týmu pomáhal v závěru podzimní části. Vedoucím týmu bude Pavel Zmeko.

K zahájení zimní přípravy se tým staršího dorostu sejde v pátek 15. ledna na stadionu na Údolní. Úvodní tréninková jednotka má začátek v 17:00.

Vedení FK Blansko touto cestou přeje novému realizačnímu týmu staršího dorostu mnoho úspěchů a zároveň za odvedenou práci děkuje bývalému trenérovi Davidu Jarůškovi. Ten však z klubu neodchází. Nově bude působit jako trenér nejmladších fotbalových nadějí u družstva tzv. předpřípravky.