1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Po několika příchodech a odchodech v kádru A týmu, které následovaly po postupu do Moravskoslezské ligy dochází ke změně také v realizačním týmu. Po třech a půl letech skončil ve funkci vedoucího mužstva František Fiala.
František Fiala se funkce vedoucího A týmu ujal v prosinci roku 2012. Na jaře roku 2013 zažil postup do divize D. V uplynulé sezóně pak s týmem oslavil historicky druhý postup FK Blansko do Moravskoslezské fotbalové ligy. Během svého tří a půl letého působení u mužstva nechyběl na jediném mistrovském a přátelském utkání a účasten byl také většiny tréninkových jednotek. U hráčů se těšil velké oblibě. Nyní u A týmu na vlastní žádost končí. „Byl jsem časově značně vytížen a cítím, že si potřebuji odpočinout. Funkce vedoucího týmu mne naplňovala, ale teď potřebuji více času věnovat rodině a firmě. Na zápasy FK Blansko však určitě budu i nadále chodit fandit,“ okomentoval své rozhodnutí František Fiala, který je zároveň jednou z legend FK Blansko. Jeho společnost Tiskárna František Fiala zůstává jedním z partnerů našeho klubu.

Vedení FK Blansko touto cestou děkuji Františku Fialovi za poctivou a obětavou práci, kterou u A týmu odvedl a přeje mu do dalších let pevné zdraví a mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě.

Novým vedoucím A mužstva byl jmenován člen výkonného výboru Stanislav Hasa.