1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Ke změně programu přípravných utkání dnes došlo u A týmu FK Blansko. Svěřenci Zbyňka Zbořila dnes od 18:00 sehrají na umělé trávě stadionu na Mlýnské přípravné utkání s divizním týmem SFK Vrchovina.

Info o soupeři

Vrchovina zažila v divizi D turbulentní podzim. Oslabený a zraněními zdecimovaný tým se po 12-ti kolech krčil se 2 body na posledním místě tabulky. Na konci září se trenér Ladislav Libuša přesunul na pozici asistenta a mužstvo převzal Karel Fencl. V posledních čtyřech kolech vybojovala Vrchovina 9 bodů a udržela si kontakt s týmy druhé poloviny tabulky (15. místo, bilance 3-2-11, 11 bodů, skóre 14:36).

V zimní přestávce došlo k druhé výměně trenéra. Karel Fencl se přesunul k mládeži a jeho post zaujal na podzim trenér HFK Třebíč Richard Zeman. Ten v sezóně 2009/2010 s Vrchovinou do divize D postoupil. Nyní bude jeho úkolem mužstvo ve stejné soutěži zachránit. „Dostal jsem nabídku z Vrchoviny, která je pro mě srdeční záležitostí. Navíc zde cítím větší prostor pro perspektivní trenérskou práci, řekl po svém návratu do Vrchoviny pro žďárský deník trenér Zeman.

V neděli 29. ledna sehrávala Vrchovina úvodní zápas zimní přípravy proti Hlinsku a zvítězila v něm 3:0 (1:0), branky: M. Skalník, Žák, Kovář. „Nejvíce mě těší, že jsme zahráli opravdu s chutí. Udávali jsme tempo hry, naše výhra byla zasloužená,“ zhodnotil utkání pro klubový web Richard Zeman.

Z domácí kabiny

Blansko po sobotní výhře 6:0 (2:0) nad Bohunicemi zahájilo čtvrtý týden přípravy. K zápasu proti Vrchovině jsou nominování tito hráči: Juran - Gromský, Píšek, Koláček, D. Pospíšil, Hanuš, Kratochvíl, Chloupek, Kolařík, Minx, Stehlík, Trtílek.
Zima 2017 - přípravné utkání č. 4
FK Blansko - SFK Vrchovina
Středa 1. 2. 2017, 18:00
stadion na Mlýnské, Blansko, UT