1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V sobotu 2. prosince se ve sportovní hale TJ Tatranu Bohunice, pořádal meziokresní halový turnaj starších přípravek ročník 2007. FK Blansko reprezentovali za výběr OFS Blansko Jan Brázda, Adam Nejezchleb a Bruno Klimeš.
I když konečné umístění v tomto turnaji tomu nenapovídá, výběr OFS Blanska odehrál co se týče herního projevu velmi povedený turnaj. V žádném zápase jsme nebyli horším týmem, ba naopak jsme ve většině utkání měli více ze hry, nebo byla hra přinejhorším vyrovnaná. Největší rozdíl byl v produktivitě.

Nevedlo se nám především proměňovat naše brankové příležitosti a vázla si vzájemná spolupráce. Hráči řešili herní situace příliš individuálně, což ale mohlo být zapříčeněno tím, že se spoluhráči vůbec neznali a na turnaji se kromě jednoho tréninku viděli vůbec poprvé.

Výsledky (střelec branky):

OFS Blansko - OFS Hodonín 1:2 (V. Pala)

MěFS Brno - OFS Blansko 1:0

OFS Blansko - OFS Vyškov 1:1 (V. Němec)

utkání o 7.-8. místo

OFS Blansko - OFS Znojmo 1:0 (A. Nejezchleb)

Trenéři: Martin Pavel (Žijeme hrou), Libor Klimeš (FK Blansko)

Vítězem turnaje se stalo mužstvo OFS Hodonín, které porazilo ve finále OFS Vyškov 3:0

Celkové pořadí:

1. OFS Hodonín

2. OFS Vyškov

3. ObFZ Bratislava-mesto

4. OFS Brno-venkov

5. MěFS Brno-střed

6. OFS Břeclav

7. OFS Blansko

8. OFS Znojmo