1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V sobotu 6.1.2018 se v blanenské sportovní hale ASK odehrálo 3. kolo zimní ligy mladších přípravek ročníku 2009. Za FK Blansko „A“ nastoupili Adam Korčák, Filip Kytner, Martin Novotný, Filip Kovář, Dominik Zouhar, Filip Terer, Jakub Jančík, Jan Stejskal a jako brankář Šimon Mackanič.
Los nám tentokrát hned na začátek turnaje přihrál tři nelehké soupeře. První zápas jsme odehráli s týmem FK Letovice. Byl to krásný zápas. Kluci dlouho drželi stav utkání 0:0. Měli hodně šanci, které však nedokázali proměnit. Nakonec skončil duel naší prohrou 0:2.

Do druhého utkání jsme nastoupili proti družstvu SK Olympia Ráječko. Opět to byl napínavý a nervy drásající zápas. Opět se klukům nedařilo proměnit gólové šance. Stav utkání z 0:0 se změnil až těsně před koncem utkání, kdy jsme inkasovali 2 góly. Konečný stav utkání tedy 0:2.

Ve třetím zápase se kluci utkali s týmem FK Jedovnice. Kluci se zápas od zápasu zlepšovali, v polovině utkání dokonce vedli. Jedovnice však dokázali odpovědět, a tak toto utkání skončilo nakonec remízou 2:2. (střelci branek: Adam Korčák, Filip Kytner).

Čtvrtým soupeřem bylo naše blanenské „béčko“. Kluci se rvali jako o život. Opět hodně šancí, ale nedařilo se je proměnit. Už to vypadalo na další remízu, nicméně kluci ke konci zápasu ještě více zabojovali a nakonec vyhráli 2:0. (střelci branek: Filip Kovář, Filip Kytner)

Poslední utkání se odehrálo proti klubu FK Olomučany. Na obou týmech byla již znát trochu únava, ale síly byly vyrovnané. Dokonce jsme chvíli vedli. Pak ovšem byla soupeřem potrestaná naše chybná rozehrávka a stav utkání se změnil na konečný výsledek 1:1. (střelec branky: Adam Korčák)

Nakonec jsme skončili až na 5. místě, když jsme si připsali 5 bodů do celkové tabulky. Byl to pro kluky po Vánocích těžký turnaj. Musím je ale všechny pochválit, nedali soupeřům nic zadarmo. Ještě nás čekají 3 kola zimní ligy mladších přípravek. Uvidíme, jaké výsledky přinesou…

Celkové výsledky po 3. kole zimní fotbalové ligy mladších přípravek ročníku 2009:
1. SK Olympia Ráječko
2. FK Letovice
3. FK Jedovnice
4. FK Blansko A
5. FK Olomučany
6. FK Blansko B