1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Středa byla ve znamení velkého vítězství. Blanenské mužstvo zajíždělo k 2. týmu Moravskoslezské divize D spíše s tím, že soupeře zkusí překvapit. Po brance Gromského a dvou gólech Sodomky však A-tým vyválčil v Šumperku velmi nečekané tři body. Další zastávkou bude v neděli Slavoj Polná.
8. tým divize D měl ve středu volno, a tak se mohl věnovat přípravě na nedělní utkání. Začátek zápasu je naplánován na 16:30 hod. Poslední vzájemné střetnutí těchto mužstev se uskutečnilo na konci září loňského roku a mělo vítěznou tečku pro blanenské barvy. Po přesné hlavičce Trtílka a ráně Chloupka Blansko tento zápas získalo v poměru 2:0. Šancí mělo domácí mužstvo spoustu, ale buď tyto střelecké pokusy končily na skvěle chytajícím gólmanovi Skočdopoli, nebo na brankové konstrukci. Snad se podobný výkon podaří zopakovat i na soupeřově půdě.

Blansku momentálně patří 11. místo v tabulce Fortuna Moravskoslezské divize D se ziskem 24 bodů.

Výsledky dalších utkání z úterý 1.5. a středy 2.5.:
Strání - Stará Říše 2:0 (1:0)
Vrchovina - Bzenec 3:1 (2:0)
Ždírec nad Doubravou - Tasovice 1:0 (1:0)
Havlíčkův Brod - Rosice 1:1 (0:0)
Břeclav - Třebíč 3:0 (0:0)
Žďár nad Sázavou - Velká Bíteš (utkání nesehráno z důvodu úmrtí Pavla Pergla, který působil ve Velké Bíteši)
Polná volno