1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Podaří se prodloužit blanenskému mužstvu sérii neporazitelnosti na tři soutěžní utkání? V sobotu 12. května zavítá na fotbalový stadion na Údolní celek z Břeclavi, který v tabulce Moravskoslezské divize D okupuje 9. příčku. Zápas začíná v 16:30 hod. Před ním mohou fanoušci blanenského fotbalu navštívit dopolední dvě utkání žáků na Mlýnské.
Poslední vzájemné střetnutí obou mužstev je datováno na 8. října 2017. Blanenský A-tým tehdy odjížděl na jih Moravy s domácí výhrou v zádech (porazil Polnou 2:0) a jistě chtěl na tento výsledek navázat. Branky zde začaly padat až ve druhém poločase a bohužel do sítě gólmana Záleského. Nejdříve se prosadil Horčička a poté v nastavení upravil konečné skóre na 2:0 Němec. Blansko má tak svému soupeři jistě co vracet.

Namotivovaní z úspěšného středečního tažení v krajském poháru vstoupí starší žáci do sobotního domácího utkání proti Bučovicím. V kategorii starších se soupeř nacházi na předposledním 11. místě, v mladších pak na 5. pozici. Utkání mladších žáků začíná v 9 hodin, starší pak vstoupí na umělou trávu na Mlýnské v 10:45.

Dorostenci odehrají své zápasy až v neděli na půdě Třebíče. Ve starším dorostu půjde o souboj posledního s prvním, v mladším pak dvanáctého s druhým. Utkání starších začíná v 10 hodin na třebičské umělé trávě, mladší poté zahájí svůj duel ve 12:15.