1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Zítřejší odpoledne bude na Údolní patřit mužskému fotbalu. Na programu 27. kola Fortuna Moravskoslezské divize D je utkání domácího mužstva se Stráním. Oba celky se nacházejí v dolní polovině tabulky a jejich vzájemný zápas velmi napoví o tom, jak se bude dále vyvíjet sestupová matematika. Utkání začíná v 17 hodin.
Podzimní vzájemné utkání dopadlo lépe pro našeho soupeře ze Zlínského kraje, který na domácí půdě porazil blanenský tým 3:1. Hosté sice po vlastním gólu Palíka vedli, obrat domácích však zařídili Jaroněk, Palík (již do správné sítě) a Silnica.

V tuto chvíli patří Strání v divizní tabulce 13. místo se ziskem 23 bodů, Blansko je momentálně 11. s 26 body. Tento zápas tak velmi může pomoci oběma stranám a doufejme, že šťastnější bude naše družstvo.

Zveme všechny fanoušky blanenského fotbalu na toto důležité utkání!

Na umělé trávě na Mlýnské se v sobotních dopoledních hodinách představí mladší a starší žáci proti Medlánkám. Zápas mladších začíná v 9 hodin, starší poté vyběhnou na trávník v 10:45.

Dorostenci uzavřou náročný týden na Svratce Brno. Jejich zápasy mají úřední začátky v 10 hodin a ve 12:15 hod.