1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - První zářijový víkend bude na blanenských hřištích velmi nabitý. Na domácí půdě se představí muži, starší a mladší žáci a také starší přípravky. Starší a mladší dorost vyrazí bojovat o další body do Opavy. Všechna utkání jsou navíc naplánovaná pouze na sobotu.
Blanenští fotbalisté se v rámci 5. kola Fortuna Moravskoslezské divize D utkají na Údolní s Tasovicemi. Poslední soutěžní utkání s tímto soupeřem bylo sehráno 13. června, kdy naše mužstvo remizovalo 1:1. Jedinou branku utkání tehdy vstřelil v závěru druhé půle Feik.

Blansko sehrálo s Tasovicemi také letní přípravný zápas na hřišti ve Vavřinci, kde s již obměněným kádrem soupeře přejelo 4:0. Uvidíme, zda se domácím podaří natáhnout vítěznou divizní sérii. Utkání začíná v 16 hodin.

Starší a mladší žáky čekají na stadionu na Mlýnské zápasy s FC Boskovice B. Mladší se představí klasicky od 9 hodin, starší poté vstoupí na hřiště v 10:45.

Starší přípravky A a B odehrají svá utkání na Údolní s Lažany a Černou Horou. Začátky v 10 hodin.

Do Moravskoslezského kraje zamíří v sobotu brzy ráno blanenští dorostenci, kde budou s místní Opavou soupeřit o 1. místo ve starším dorostu a slušný výsledek v tom mladším. Začátek staršího dorostu je naplánován na 10:30, mladší poté budou hrát od 12:45.