1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
K u ř i m / B l a n s k o - V neděli se tým mladších žáků zúčastnil turnaje v Kuřimi. Pod vedením trenérů Šenkeříka a Matušky kluci dokráčeli až do finále, kde na penalty zdolali Vyškov.
Výsledky:
Blansko - Kohotovice 6:0, střelci: Souček P. 3, Kohůt M., Závodný L., Vintr L.
Blansko - Sparta Brno 3:1, Vintr L. 2, Souček P.
Blansko - Bystrc 3:1 Souček P. 2, Vintr L.

Semifinále:
Blansko - Bob team 2:1, Souček P, Vintr L.
Vyškov - Bystrc 4:0

Finále:
Blansko - Vyškov 0:0 na penalty 3:1, Souček P., Vintr L., Kohůt M. - Matuška J. jednu chytil

Sestava: Matuška J. - Zemach V., Študent D., Kohůt M. - Závodný L., Souček P., Zmeko O. - Vintr L. střídal: Zmeko D.

Hodnocení:
Zápasy ve skupině jsme zvládli velice dobře, hru jsme kontrolovali a i když jsme hodně šancí zahodili dokázali jsme jich dostatek proměnit.
Semifinále už bylo o něco náročnější, sice jsme si vypracovali dvougólový náskok, ale s blížícím se koncem zápasu nám ubývaly síly a soupeř toho využil ke snížení a v závěru jsme měli i štěstí, když několikrát míč těsně minul branku.
Finále, to už bylo o vůli. Musíme kluky pochválit za obrovskou bojovnost. Soupeř byl fotbalovější a dokázal si vypracovat i šance ale obrana s gólmanem hrála velmi dobře. Dopředu to bylo horší, protože síly už nebyly na to aby jsme míč udrželi na půlce soupeře. Nakonec jsme mohli vyhrát v normální hrací době ale střela Pavla skončila na tyči a Martinova střela šla pánubohu do oken. A tak došlo na penalty které jsme zvládli lépe my.