1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - První velmi nabitá sobota čeká v novém ročníku fotbalisty a fanoušky FK Blansko. V tento den budou hrát svá utkání nejen muži a dorostenci, ale také naši žáci, kteří se nově představí v krajském přeboru Jihomoravského kraje.
Muži zajíždí ke svému čtvrtému duelu Moravskoslezské fotbalové ligy do Dolního Benešova. Mužstvo soupeře prohrálo všechna svá dosavadní utkání v soutěži a momentálně mu patří 16. příčka v tabulce. Podle papírových předpokladů by tak mělo být favoritem utkání naše mužstvo, ale i vzhledem k duelu s Ostravou B musí být naši hráči obezřetní při venkovním střetu. Začátek zápasu v 16:30 hod.

Starší a mladší dorostenci se po venkovních štacích v Hlučíně a Třinci konečně představí na domácí půdě. Jejich soupeřem bude FC Fastav Zlín B, jehož na Údolní přivítáme druhý víkend v řadě. Kdyby se podařilo navázat na výsledek mužů v obou kategoriích, bylo by to skvělé. Začátky sobotních utkání v 10:30 a 12:45 hod.

Žáci FK Blansko se představí v 1. kolo krajského přeboru JmKFS na půdě ČAFC Židenic a rozhodně nepůjde o jednoduchá střetnutí. Starší žáci zahájí svůj duel v 9 hodin, mladší pak v 10:45 hod.