1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - MSFL pokračuje dalším kolem. V rámci pátého kola přijede na Údolní nepříjemný soupeř -> FC Velké Meziříčí. Zápas s tabulkovým sousedem začíná v neděli 1. září v 10:15 na stadionu na Údolní.

Velké Meziříčí

Celek z vysočiny neměl jednoduchý los na začátku soutěže. Nejprve se musel vypořádat s nováčkem v lize, sestupujícím Znojmem, které dokázal potrápit a odvézt si tři body. Následně zvládl pětigólovou přestřelku s Uherským Brodem. Poslední dva zápasy už bodově tak plodné nebyly. Nejprve svěřenci Libora Smejkala remizovali v Uničově a následně ztratili nadějně rozehraný zápas s Vrchovinou, kde promarnili vedení 3:0.

Start do MSFL se Blansku daří

Blanenští zažívají příjemný start do MSFL. Ve čtyřech zápasech dokázali svěřenci Zbyňka Zbořila vybojovat krásných osm bodů za dvě domácí výhry a dvě venkovní remízy. Mrzet může domácí zejména poslední venkovní zápas, ve kterém Blansko ztratilo dva body na půde Dolního Benešova.

Zápas začíná v 10:15 na stadionu na Údolní ulici. Klub si ve spolupráci s Budějovickým Budvarem připravil bohatou tombolu, jejíž součástí jsou také lístky na utkání Zbrojovka Brno - SK Líšeň. Přijďte podpořit domácí fotbalisty v honbě za třetí domácí výhrou.