1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Od 22. do 25.8. se v Blansku uskutečnil fotbalový kemp přípravek. Kemp se konal na stadionu ASK na umělém i přírodním povrchu za účasti 27 malých fotbalových nadšenců. V každodenních trénincích jsme zapracovali na fyzičce, nacvičovali jsme střelbu a vedení míče, kličky a zejména souboje jeden na jednoho, které byly hlavní dominantou celého soustředění. Nechyběly ani úpolová cvičení, pohybové hry, soutěže, fotbálek.

Z mimofotbalových aktivit bych zmínil bowling v místní špičkové bowlingové herně, sobotní výlet na kolech na koupaliště do Spešova, večerní opékání párků zakončené stezkou odvahy a přespáním v místních kabinách.

Přestože spolu děti sváděly fotbalové souboje, navzájem se podporovaly a fandily. Malí s většími, starší s mladšími se po celou dobu kempu prolínali a vytvořili skvělou partu. Zvláštní poděkování patří Iloně Kamenářové, Markétě Nečasové, Petře Škvareninové a Veronice Večeřové za přípravu svačinek a pití a za spolupodílení se na celkové organizaci kempu.

Trenérský tým ve složení Radim Farník, Aleš Nečas, Luboš Rychtařík, Libor Škvarenina, Petr Baláž, Martin Doležel, Radim Ševčík děkuje všem dětem za účast, parádní atmosféru, nadšení a maximální nasazení, s jakým přistoupily k provádění všech cvičení, a za rok třeba opět na viděnou.