1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B r n o / B l a n s k o - Čtveřice mladších žáků ve složení Pavel Souček, Libor Vintr, Jiří Maňoušek a Jan Matuška minulý pátek zúčastnila modelového utkání Zbrojovky Brno v tréninkovém centru v brněnských Ivanovicích.
Všichni tito hráči již nějaký čas výborně reprezentují náš klub a pod vedením trenéra Michala Šenkeříka dosahují výborných výsledků a především podávají velmi kvalitní výkony. Je tedy nasnadě, že trenér Šenkeřík své svěřence doprovázel také na této fotbalové akademii.

Pohled trenéra Šenkeříka: Kluci byli vsazeni do utkání ligových hráčů ročníků 96 a 97. Odehráli celý hrací čas, Jirka s Jendem za tým modrých proti Pavlovi s Liborem v dresech červených. Hra na umělce měla vysokou úroveň a k překvapení mému naši talenti zapadli mezi své zkušenější kolegy a někdy i vyčnívali. Jenda čaroval v bráně jako vždy, Jirka odolával robustním útočníkům na postu stopera, Libor pronikal z křídla do pokutového území (vstřelil 2 branky) a Pavel operoval ve středu zálohy, jako by s brňákama hrál odjakživa (zahrával také standardní situace).

Pro mne to byl hodnotný zážitek a rozhodně nelituje času stráveného na této fotbalové akademii. Brno o naše hráče projevilo zájem (proběhla osobní kunzultace hráčů s trenéry Zbrojovky a mojí osobou). Mohou absolvovat letní přípravu spojenou se soustředěním. Je dobře, že se o naše kluky zajímají ligové celky - asi se to v Blansku dělá dobře!

Osud hráče ovlivňuje štěstí, zdraví, rodinné a klubové zázemí. Je na klucích a rodičích, jak se rozhodnou. Já osobně jim fandím, jelikož o tom ten fotbal je! Děkuji klukům, že vzorně reprezentovali náš oddíl na této fotbalové akademii.






Pavel Souček, Jiří Maňoušek a Libor Vintr