1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Fotbalisté Blanska mají velkou šanci poskočit na první příčku. V rámci jedenáctého kola se na Údolní představí třetí tým tabulky - Frýdek-Místek.

Ambiciozní Frýdek - Místek vloni mířil za okamžitým návratem do 2. ligy, v které předtím pět sezón působil, v posledním kole však padl na půdě Hlučína, čímž o postup na úkor Líšně přišel. Také v letošní sezóně míří tým z Moravskoslezského kraje co nejvýš a Blansko uvidí souboj druhého týmu tabulky se třetím, které dělí pouhý bod.

„V sobotu nás čeká podle mého názoru největší favorit na postup do 2.ligy a proto si myslím, že to bude takový test našich možností. V minulém kole jsme prohráli v Petřkovicích, kde to z naší strany nebylo ono, celý druhý poločas hráli o deseti a neproměnili ani penaltu,” hodnotil poslední zápas trenér Zbořil.

„V netradičně sobotním zápase se určitě pokusíme o lepší výkon a na co to bude stačit, tak to uvidíme. Frýdek i Petřkovice zůstali loni jen bod za postupující Líšní a Frýdek přišel o postup do druhé ligy až v posledním kole, když prohrál v Hlučíně. Letošní tabulka je po 11 kolech, tak vyrovnaná, že dvě zaváhání po sobě a můžete být rázem z prvního místa sedmý. Momentálně je to přímý souboj o druhé místo, ale mě bude hlavně zajímat náš výkon a přál bych si, abychom protáhli naši domácí sérii a opět přišli diváci v tak hojném počtu, jak se to zatím na Údolní děje,“ těší se na zápas s Frýdkem kouč Blanska.

Frýdek - Místek dokázal v jedenácti odehraných zápasech šestkrát zvítězit a dvakrát remizovat. Třikrát odešel poražen, ve všech případech přitom na hřištích svých soupeřů. Všichni tedy věří, že Blansko znovu zužitkuje domácí půdu, na které je zatím stoprocentní.

Co se individuálních statistik týče, gólově vyčnívá útočník Jakub Teplý, který dokázal v osmi startech vstřelit šest branek.