1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Blansko - Blanenští fanoušci se mohou na jarní část MSFL těšit zase o něco víc. Vedení blanenského fotbalového klubu se podařilo přivést dalšího hráče s bohatými ligovými zkušenostmi, kterým je Robert Bartolomeu. Odchovanec Zlína, jenž naposledy působil ve Zbrojovce Brno, už stihl odehrát celé přípravné utkání proti Znojmu.

Jak se zrodil váš přesun do Blanska?
Trenér Zbořil společně s panem Mertou měli zájem delší dobu a společně s Ondrou Sukupem můj příchod několikrát urgovali. Já jsem hledal i jiné možnosti, nakonec to ale dopadlo tak, že jsem přišel do Blanska.

S jakými cíli do Blanska přicházíte?
Samozřejmě chci pomoct Blansku k postupu a zároveň chci pomoct taky sobě.

Potkal jste v kabině některé známé tváře?
Některé kluky jsem znal. Hrávali jsme proti sobě ještě když jsem chodíval hrát za béčko Zlína, stejně tak i za Brno. To nastupovali třeba za Vyškov, ale třeba s Harbou, Sukupem nebo Urbančokem jsem se znal, protože jsme nastupovali za jeden tým.

Jaká je podle vás šance na postup do 2. ligy?
Na postup určitě máme. Jsou tu zkušení hráči, kteří si za kariéru něčím prošli, na druhou stranu jsou tu i mladí kluci. Takže to tu vnímám velice pozitivně.

Kde vidíte nejsilnější stránku týmu?

Myslím, že máme dobrý přechod do útoku a celkově tu útočnou stránku. Ta si myslím, že je opravdu kvalitní.

Už jste s trenérem stihli probrat, čím byste měl týmu nejvíce pomoct?
Nejdůležitější je týmový výkon, ale samozřejmě bych chtěl pomoct herně co nejvíc, například běžecky. A když budu dávat góly, bude to fajn.