1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Atraktivní soupeř čeká v 1. kole Ondrášovka Cupu fotbalisty FK APOS Blansko. Na nově zrekonstruovaném hřišti ve Vavřinci přivítají v sobotu 24. července svěřenci Romana Šindelky 2. celek uplynulého ročníku MSFL 1. HFK Olomouc. (FOTO: www.1fcbrno.cz)
Tým z olomouckého předměstí Holice vede zkušený stratég a moravský patriot Petr Uličný. Ten má za sebou více jak 300 odkoučovaných zápasů v 1. lize. V 1. HFK Olomouc působí od září loňského roku. „John“ jak se oblíbenému kouči mezi fotbalisty přezdívá má v kádru několik hráčů, kteří okusili první ligu a dokonce i zahraniční angažmá.

Jedním z nich je zkušený obránce či defenzivní záložník Michal Kovář, který dlouhá léta odváděl kvalitní služby Sigmě Olomouc, kde nastoupil k 299 ligovým utkáním a vstřelil 10 branek. Dva roky také působil v německé Hanse Rostock.

Dalším zkušeným harcovníkem je Tomáš Vajda, který oblékal dresy Baníku Ostrava, Synotu či Drnovic. Na svém kontě má 79 ligových startů a 4 branky. Oba hráči do 1. HFK Olomouc přišli z Fulneku, kde s nimi hrával Zdeněk Traxl.

Nejlepším střelcem našeho soupeře v uplynulém ročníku MSFL byl obránce Jaromír Lukášek, který konta brankářů zatížil 12 brankami. Tento hráč je opravdovou oporou svého mužstva a patří již k inventáři holického klubu. Působí v něm totiž od roku 2004.

Útočnou vozbu 1. HFK Olomouc má na starosti Stanislav Zedníček, kterého si mnozí fanoušci možná pamatují ze vzájemného utkání našich fotbalistů proti Bystrci na podzim roku 2008. Hodně větral naši obranu také Rudolf Obal ještě v dresu Mutěnic v obou utkáních MSFL. Tento hráč do holického klubu přišel přesně před rokem.

Více informací o soupeři naleznete na www.1hfkolomouc.cz

Utkání 1. kola Ondrášovka Cupu FK APOS Blansko - 1. HFK Olomouc bude sehráno v sobotu 24. července od 17:00 na hřišti ve Vavřinci, které se může pochlubit novým zeleným pažitem. V případě postupu narazíme na lepšího z dvojice Vyškov - Tescoma Zlín.

Kompletní los Ondrášovka Cupu