1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Pikantní utkání odehrál proti Rájci čerstvě přeškolený útočník Radek Bezděk. V týmu trenéra Záleského působil rok a půl a stále v něm má řadu přátel.
Po dlouhé době jsem hrál v útoku. Myslím si, že to úplně hrozné nebylo a celkem se na naši hru dalo dívat. Určitě jsem byl proti Rájci hodně vyhecovaný a chtěl se ukázat,“ potvrdil po zápase zvýšenou motivaci Bezděk.

Ten v útoku nastoupil s Markem Pernicou a vzájemnou spolupráci si pochvaloval. „Mára je dobrý útočník. Pokud dobře potrénujeme, tak by se nám mohlo dařit. Hlavně každý musíme přesně vědět, co a jak hrát a snad to bude v pohodě. Škoda, že se mu nepodařilo proměnit tu šanci. Osobně bych to řešil úplně stejně. Jestli mu to skočilo nevím. Škoda, že to tam nespadlo,“ připomněl gólovou šanci svého parťáka ze 30. minuty.

Druhý poločas svedl Bezděk několik soubojů se svým kamarádem Milanem Macíkem. „Proti Mácovi se hraje hodně špatně. On má všechny hlavičky, je to zkušený a výborný fotbalista. Navíc neudělal žádnou chybu,“ pochválil výkon zkušeného stopera Rájce.

V průběhu zápasu přišla na řadu i řada ostrých osobních soubojů. „Myslím si, že to bylo z obou stran zbytečně vyhecované. Takhle určitě nemůžeme v soutěži hrát, protože bychom mohli být vyloučeni. Jinak to bylo z naší strany dobré, hlavně v obraně. Do sestavy přišel Jirka Pokoj, Michal Hájek a Radim Bubeníček, takže ta kvalita tam je,“ poznamenal Bezděk.

Na angažmá v nedalekém Rájci vzpomíná Radek Bezděk v dobrém. „Jsem rád za šanci, kterou mi trenér Záleský dal. Ke konci jsem už sice moc nehrával, ale na ten rok a půl vzpomínám v dobrém. Rájci dál fandím a na jeho zápasy se jezdím dívat.“

Celý rozhovor s Radkem Bezděkem si můžete poslechnout zde: http://www.fkblansko.cz/archiv_audio.asp?...