1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Spokojený s premiérou A mužstva v novém ročníku divize byl po utkání s Velkým Meziříčím zástupce generálního partnera firmy Beta Control.
„Musím říct, že zápas byl pěkný. Na hráčích byla ze začátku trošku znát nervozita, ale potom už to bylo dobré. Premiéra v nové sezóně se vydařila, navíc hráčům slušeli i nové dresy,“ pochvaloval si úspěšný vstup do soutěže pan Czudek, obchodní ředitel firmy Beta Control.

Zástupce firmy Beta Control rovněž přiblížil, jak vůbec partnerství mezi brněnskou firmou a naším klubem vznikalo. „My už delší dobu spolupracujeme s panem Františkem Šindelkou, který je naším subdodavatelem, když pro nás staví výtahové šachty. Zhruba asi před měsícem a půl nás oslovil s vizí, zda nechceme sponzorovat fotbalový klub v Blansku. Naše firma už v minulosti spolupracovala s firmami v Blansku jako například Metra a APOS. Chceme se tu zviditelnit a vidíme to jako krok, který nám k tomu může pomoci,“ doplnil pan Czudek.

„Předminulé pondělí jsme se domluvili na podmínkách smlouvy. Její délka je na jeden rok s tím, že si sami uvědomujeme, že je to krátká doba, takže bychom tu chtěli zůstat dlouhodoběji,“ nastínil vizi vzájemné spolupráce zástupce Beta Control.

Zda nový generální partner dal mužstvu nějaký cíl odpoveděl pan Czudek takto: „Protože naše společnost se snaží být na špičce, co se týká dodávaných výrobků, tak chceme i aby fotbal v Blansku byl na špičce.“