1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Snový začátek prožívá v novém angažmá útočník Jan Karásek. Ten za Blansko odehrál 4 zápasy a už 4krát se dokázal prosadit gólově.
V utkání proti Rosicím se blanenský útočník činil od úvodních minut, tu správnou střeleckou mušku však nalezl až po změně stran. „Na začátku zápasu tam nějaké šance byly, potom jsem dal gól z ofsajdu. Pak jsem ještě střílel do gólmana, to už jsme měli herně navrch. Potom už to přišlo. Brankáře jsem se štěstím prostřelil, sotva balón dojel za čáru. Důležité bylo, že jsme rychle rozehráli aut, z čehož to všechno vzniklo,“ řekl Karásek.

Druhou branku zaznamenal Jan Karásek po bombě Kamila Janíčka z dobrých 35 metrů. Tu Gruber vyrazil na břevno a důrazný blanenský útočník dopravil míč do branky. „Ta střela byla nádherná, to už měl být gól. Brankář pak ležel na straně a já jsem to důrazem dostal do branky, ani přesně nevím jak,“ přiznal dvougólový střelec.

Blansko z anglického týdne vytěžilo 6 bodů a drží se v popředí tabulky. „Určitě jsme spokojeni, držíme se na čele. Takhle se prostě dělá parta, valí to, sbíráme body, takže perfektní,“ dodal spokojeně Jan Karásek.

Celý rozhovor s Janem Karáskem si můžete poslechnout zde: http://www.fkblansko.cz/archiv_audio.asp?...