1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
H o d o n í n / B l a n s k o - Ve zpackaném utkání na půdě lídra tabulky Hodonína se dostal do největší šance svého mužstva. Obránce Radim Bubeníček však v 53. min. z malého vápna branku přestřelil a jen tak dokumentoval rozpoložení celého mužstva.
„Jednoznačně to je pro nás zasloužená porážka. Domácí nás předčili v nasazení, v bojovnosti, navíc získávali většinu odražených míčů. Předtím doma se Spartou Brno měl Michal Hájek většinu odražených míčů, teď jich většinu získával soupeř. Věděli jsme, že ve zálohy rozhodnou a ta domácí nás předčila ve všem,“ měl o příčinách porážky jasno Bubeníček.

Přitom na začátku druhého poločasu nic nenasvědčovalo tomu, že Blansko prohraje vysokým rozdílem. „Vypracovali jsme si tři šance, já měl tu největší tutovku, bohužel jsem jí trestuhodně zahodil. Pak už to dopadlo tak, jak to dopadlo. Když už jsme prohrávali 3:0, říkal jsem klukům ať se nikam nehrnou, že je to zbytečné. Bohužel jsme udělali v obraně další chyby. Pořád jsme hráli dopředu a vzadu zůstávali dva tři lidi. Domácí byli v laufu a navíc dávali góly,“ uvedl Bubeníček.

Blansko bude mít tuto sobotu šanci si pošramocenou pověst napravit. V domácím prostředí jej čeká ambiciózní celek HFK Třebíč v čele s bývalým trenérem Petrem Vašíčkem. „Určitě je to z tohoto pohledu pro nás pikantní zápas. Opět je to velmi silný soupeř a je potřeba rozhodně zvýšit agresivitu v osobních soubojích a získávat odražené míče,“ nabízí recept na úspěch blanenský obránce.

Utkání FK APOS Blansko - HFK Třebíč se hraje tuto sobotu od 14:00 a bude z něj opět připraven také online přenos.