1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B o h u n i c e - Minulou sobotu se starší žáci zúčastnili předvánočního turnaje v Bohunicích.
Turnaj měl posloužit hráčům jako zpestření závěru roku. Škoda jen že, když už se jim podařilo hrát finále, tak podlehli mužstvu pořadatele Bohunice 1996 2:0. V základní skupině jsme proti Bohunicím 97 vyhráli 1:0 a udělali si tak dobrý vstup do turnaje, kterého se zúčastnilo 10 mužstev z Brna a okolí.

Střelec jediné branky Jirka Kratochvíl pro zranění v turnaji dál nepokračoval, což byla škoda! Ve druhém zápase nad námi vyhrálo mužstvo z Ivančic. Nezbývalo než ostatní utkání vyhrát, což se hravě podařilo. Exceloval Pavel Souček, který byl po právu vyhodnocen nejlepším hráčem turnaje!

Nyní by moji svěřenci měli odpočívat, vzpomínat na pěkné fotbalové zážitky a zapomenout na ty špatné! Přeji všem hráčům a ostatním, kteří nám pomáhají, příjemné prožití vánočních svátků ve zdraví a pohodové náladě! Pro rok 2011 přeji hodně zdravíčka, štěstíčka, peněz a nových zážitků hlavně s fotbalem!

Výsledky Blanska:
Blansko - Bohunice 97 1:0
Branka: Kratochvíl

Blansko - Ivančice 0:1

Blansko - Medlánky 7:0
Branky: Skoupý 2, Blažek O. 2, Maňoušek, Semčuk, Souček

Blansko - Kohoutovice 3:1
Branky: Souček 2, Skoupý

Finále:
Blansko - Bohunice 96 0:2

Sestava: Šmerda
1: Kratochvíl, Souček, Blažek Zmeko O.
2: Loula, Vintr, Zemach, Šíbl
3: Skoupý, Semčuk, Maňoušek, Kohůt