1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Možná už z pozice rodiče přemýšlíte, jak vyplnit program vašeho potomka během letních prázdnin. Zde je jeden z tipů pro mladé fotbalisty, jak využít volný čas.
Milí rodiče a kluci,

rád bych vás pozval na premiérový letní fotbalový kemp, jehož jsem patronem. Kemp se bude konat od 3. do 8. července v krásném fotbalovém prostředí v Rosicích u Brna a bude pojat nejen jako fotbalové soustředění, ale částečně i jako vzdělávací kurz a dovolená.

Po fotbalové stránce se o kluky budou starat vynikající trenéři Zbrojovky Brno, ve volném čase pak trenérům budou pomáhat studentky VŠ, které se s klukama budou učit anglicky a které budou dohlížet na to, aby měli vše, co potřebují. Kromě aktivit fotbalových a “školních“ čeká na kluky i řada jiných akcí: plážový fotbal, stolní tenis, nohejbal, trénink a debata se známými fotbalisty, focení na fotbalové kartičky, sauna, vířivka a hlavně koupaliště, které je hned vedle fotbalového areálu.

Během jarní sezóny přeji vám i klukům pevné zdraví, hodně úspěchů osobních, fotbalových i školních a budu se těšit, že se spolu v létě potkáme.

Švanci



Základní informace o kempu:
Místo: Fotbalový areál FC Slovan Rosice
Termín: 3. – 8. červenec 2011
Věková kategorie: 7 – 13 let (ročník 2003 – 1998)
Cena: 4.900,- Kč

Podrobnější informace týkající se kempu naleznete na: http://www.fk-petrsvancara.cz