1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V pátek se v hale TJ ČKD Blansko rozloučili s rokem 2011 dorostenci, muži a staří páni. Na palubovce byly k vidění kvalitní zápasy, kterým nechybělo nasazení, ani pohledné akce.
Již dopoledne si to mezi sebou rozdali svěřenci trenéra Jiřího Pokoje staršího, kteří v roce 2011 zaznamenali největší úspěch našeho klubu, když se jim podařilo postoupit do divizní soutěže, v niž rovněž prokazují svoji kvalitu a jsou na 2. místě v tabulce.

V odpoledních kláních nejprve změřili síly staří páni ČKD Blansko. Ti kromě přátelského utkání vzpomenuli také smutné výročí, když v letošním roce uplyne již 10 let od úmrtí jejich spoluhráče Stanislava Skotáka. Tou příjemnější událostí byla oslava padesátých narozenin bývalého hráče Pavla Máše.

Sportovní odpoledne na Údolní uzavřel hodinový zápas A týmu pod vedením trenéra Kuglera. Ten hráčům potvrdil nepříjemnou zprávu, že již v úterý jim začínají galeje v podobě zimní přípravy.