1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V utkání druhého kola ZT na UT v Boskovicích se starší dorost FK Blansko potkal s účastníkem 1.A třídy Sokolem Bořitov.
FK Blansko st. dorost - Sokol Bořitov 2:3 (2:0)
Branky: Kučera 2 - Šmerda, Richtr, Bezděk
Sestava: Němec - Vágner, Luner, Daněk, Zavoral - Buchta, Hepp, Gromski, Távníček - Kučera, Trtílek
Náhradníci: Šmerda, Pačovský, Zouhar, Brichta
Trenér: Jiří Pokoj st.

Komentář Jiřího Pokoje st.: „Do utkání jsme vstoupili dobře a ujali se vedení 2:0 a třemi stoprocentními šancemi jsme mohli vedeni do poločasu zvýšit.

Ve druhém poločase potrestali zkušení hráči Bořitova chyby v obranné činnosti dvěma brankami. Třetí branku jsme dostali 5 min. před koncem minimálně z metrového ofsajdu. V zápase jsme měli vice vyložených šancí, ale v osobních soubojích a držení míče nás hráči Bořitova ve druhém poločase přehrávali.

S výsledkem, na to, že jsme byli potřetí na hřišti a trénovali většinou kvůli počasí v tělocvičně nebo na zimním stadionu, jsem spokojený. Co se týká herního projevu, máme co vylepšovat.“