1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Na středečním zasedání zastupitelstva Města Blanska byl jedním z bodů jeho jednání podpora výstavby tréninkového hřiště s umělým povrchem na stadionu na Údolní.
Na možnost získání dotace v rámci projektu FAČR s názvem Victor vedení klubu upozornil sekretář mládeže Hynek Jarůšek, následně předseda klubu Michal Babák navrhl, aby se vedení města podporou výstavby zabývalo. A to na svém včerejším zasedání na návrh rady města tuto podporu schválilo.

V průběhu měsíce května pak navštíví místo plánované realizace - stadion na Údolní, zástupci FAČR, kteří zde provedou obhlídku. Pokud by se podařilo klubu dotaci získat, vyrostlo by na vedlejší ploše hřiště s umělou trávou 3. generace o rozměrech 60 krát 42 metrů s veškerým potřebným příslušenstvím, které by mohly k mistrovským utkáním využívat přípravky i mladší žáci, ale především by nesrovnatelně vzrostla úroveň tréninkových podmínek všech týmů v klubu, které jsou zejména v zimních měsících velmi špatné.