1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

6. kolo , 14. září 2013, FK Blansko B - FC Čebín

FK Blansko B

0:0

FC Čebín

Poločas: 0:0

V rámci 6. kola I.B třídy, skupiny A přivítali na svém stadionu svěřenci trenéra Študenta celek z Čebína. Domácí před tímto utkáním nezískali zatím žádný bod (skóre 4:16), naopak hosté vstoupili do nové sezóny velmi dobře, když získali bodů 12 (skóre 15:7).

Domácí nemohli posílit hráči z A týmu, protože kontinuálně probíhalo utkání v Hodoníně. Na střídačku proto usedl pouze Jakub Kunc doplněný dvěma dorostenci, Milanem Brichtou a Jurijem Semchukem.

Úvodní minuty vyšly lépe Čebínu. Již ve 4. min. se téměř dostali k ohrožení branky. Hostující záložník se protáhnul po levé straně, ve vápně hledal zcela osamoceného spoluhráče, naštěstí v poslední chvíli zasáhl stoper M. Vašák. V 6. min. si míč ze vzduchu stáhl Zavoral a vyslal do samostatného úniku Majera, jehož zakončení doprostřed branky nenadělalo větší neplechu.

Ve 12. min. po faulu za Zavorala zahrával trestný kop M. Beneš. Jeho centr bohužel nenalezl žádného spoluhráče. Ve 20. min. mířil míč do Suchého svatyně, naštěstí byl na místě M. Vašák a míč vykopl. O minutu později zahrávali hosté volný přímý kop, razantní střelu Suchý s problémy zneškodnil. Následující 23. min. nabídla šanci na druhé straně. Akci rozjel Matuška, kdy vybojoval ve středu hřiště míč a vyslal do brejku naběhnuvšího Majera. Bohužel ani tentokrát neuspěl.

Ve 26. min. měl Čebín k dispozici trestný kop, centrovaný míč lehce tečoval hostující obránce, Suchý si i s tímto pokusem poradil. Nejpovedenější střela celého poločasu byla vyslána ve 40. min. hostujícím záložníkem, pumelice z 25metrů skončila na břevně.

V 50. min. pěkně vykombinovali hosté, v poslední chvíli ale zasáhl dobře Mokrý. V 55. min. potvrdil střeleckou mizérii domácích Zavoral, ač v těžké pozici, mířil těsně mimo levé tyče hostující branky. O pět minut později byl po rohovém kopu závar v domácím vápně, po sérii odrazů se ale blanenští ubránili.

V 63. min. se šikovně uvolnil napravo Klügl, jesličkami si míč posunul do běhu, ale následný centr skončil v náručí hostujícího gólmana. Úroveň hry se přibývajícím časem zhoršovala, byl to spíše boj o území na hřišti, pohledné akce či střely již k vidění nebyly. Pouze několik náznaků rozvíjejícího se brejku, ale oba celky je nevyřešili ideálně.

Tím pádem se soupeři rozešli nerozhodně, diváci branku neviděli. Blanenský B tým si připisuje první bod do tabulky, Čebín svoji první remízu v této sezóně. Následné utkání odehrají fotbalisté FK Blanska B se Svratkou Brno, utkání se odehraje v sobotu 21. 9. 2013 od 16:00 na stadionu v Brně-Komíně.