1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

8. kolo , 28. září 2013, FK Blansko B - Sokol Podolí u Brna

FK Blansko B

0:0

Sokol Podolí u Brna

Poločas: 0:0

Ideální fotbalové podmínky měli v sobotu odpoledne hráči FK Blansko B, kteří na svém stadionu na Mlýnské přivítali mužstvo Podolí. Ve stejnou dobu hrálo také svůj zápas A tým, tím pádem trenér Študent uvítal posílení tří dorostenců.

První minuty patřily domácím. Z dálky se pokoušeli prosadit Mokrý s Juránkem, ale ani jeden nemířil mezi tři tyče. Ve 20. min. zatáhl míč po levé straně P. Beneš, uličkou mezi stopery vybídl Majera, jehož střela neměla gólové parametry. Z následného protiútoku zahrozilo také Podolí, ale Suchý svoji svatyni uhájil.

Ve 27. min. přesprintoval svého strážce Brichta, odcentroval na Majera, který z dobré pozice mířil vysoko nad. Ve 34. min. sehráli pěknou kombinační akci P. Beneš s Matuškem, finální přihrávka nebyla přesná a k zakončení nedošlo. V závěru první půle pokoušel střelecké štěstí A. Vašák, ale ani on nemířil přesně.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, jejich střelu zblokoval v poslední možné chvíli Juránek. V 61. min. zahrávalo Podolí rohový kop, odražený míč se dostal k hostujícímu obránci, s neumístěnou střelou si Suchý poradil. V 68. min. našel na hranici penalty Majer M. Skoupého, střídající útočník mířil těsně mimo.

Největší šance byla k vidění v 72. minutě. Hostujícího brankáře Kukletu atakoval Kopecký, míč se odrazil k Semchukovi, jehož střelu strážce hostující svatyně s námahou vytěsnil na roh. V 80. min. centroval do vápna Semchuk, M. Skoupý nemířil přesně. V posledních sekundách zápasu zahrával z půlící čáry trestný kop Juránek, nejvýše se vyšplhal M. Skoupý, ale ani tentokrát se mu nepodařilo vsítit kýženou branku.

Po bezbrankové remíze si Blansko B připisuje druhý bod do tabulky. Škoda neproměněných šancí, které si domácí vypracovali. Následující dvě kola odehrají Blanenští na hřištích soupeře. Nejprve zajíždí v sobotu 5. října do Řečkovic (začátek v 15:30), následně 12. října do Švábenic (začátek v 15:00).