1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

3. kolo , 7. září 2013, FK Blansko - Tatran Kohoutovice

FK Blansko

0:7

Tatran Kohoutovice

Poločas: 0:4

V zápase s ambiciózním celkem z Kohoutovic jsme očekávali vyrovnaný průběhva kvalitní výkon našich hráčů. Nic z toho se však nekonalo. Soupeř nás srazil na kolena už v úvodní dvacetiminutovce a z naší strany se místy jednalo o doslova katastrofální vystoupení. Zklamali především hráči, kteří by měli být v letošní sezóně oporami mužstva, ale v sobotním utkání to rozhodně nepotvrdili.

Už ve 2. min. brankář Bastl vyrazil střelu soupeře, následná dorážka mířila mimo. Vzápětí však další projektil skončil od břevna za zády bezmocného brankáře. V 5. min. prošel ostrý nákop z rohového kopu napříč naším pokutovým územím, naštěstí míč nikdo netrefil. V 7. min. naši hráči znovu nechali střelce Kohoutovic vypálit další dělovou kouli na naši bránu a bylo to 0:2.

V 8. min. jsme zahrávali první rohový kop, ale bez efektu. V 11. min. zahrávaly Kohoutovice nebezpečný přímý volný kop, výsledkem byl rovněž pouze nevyužitý rohový kop. V 15. min. naši nepoučitelní bránící hráči opět nevystoupili proti soupeři s míčem, který další tvrdou střelou skóroval. O dvě minuty později zabránil další pohromě Filip Bastl, který jako jeden z mála blanenských fotbalistů v tomto utkání předvedl dobrou práci. Přesto ve 19. min. nezabránil zvýšení náskoku Kohoutovic po střele ze značky pokutového kopu.

Ve 24. min. hosté opět nebezpečně zakončovali, v 27. chytil Bastl další tvrdou střelu. Naše nebezpečné situace ve výčtu z prvního poločasu chybí, protože prostě žádné nebyly.

Do druhé půle po poločasové domluvě v kabině vstoupili kluci s odhodláním pokusit se korigovat nepříznivý stav, tato snaha však měla jepičí život a utkání se dohrávalo za trvalé převahy hostů. Ve 34. min. náš dobrý nástup do druhého dějství korunoval J. Souček střelou do břevna, následně dobře rozehraný roh Žáčka nezužitkoval v čestný úspěch Beránek. Ve 36. min. znovu zahrozily Kohoutovice střelou nad. Ve 39. min. však zvýšily na 0:5 a definitivně pohřbily naše naděje.

Ve 47. min. chytil další velkou šanci Bastl. Ve 49. min. jsme viděli další nebezpečnou střelu hostů nad bránu a poté pro změnu těsně vedle levé tyče. Po zastřelování stále v 50. min. soupeř zachytil naši rozehrávku a bylo 0:6. Dílo zkázy pak bylo dokonáno v 55. min. sedmou brankou v naší síti. V 58. min. se ještě snažil změnit skóre Rek, jeho střelu však gólman Kohoutovic vyrazil.