1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

11. kolo , 3. listopadu 2013, FC Medlánky - FK Blansko

FC Medlánky

2:3

FK Blansko

Poločas: 2:2
Branky: Kopřiva 2, Rek

Utkání pro nás nezačalo vůbec dobře, když jsme inkasovali ihned po úvodní rozehrávce asi ve 12 sekundě zápasu - 1:0.
K ohrožení brány domácích jsme se dostali poprvé ve 4. min. po rohovém kopu, J. Souček však hlavičkoval nad bránu.
V 7. min. se prosadily opět Medlánky, když střela na zadní tyč skončila za zády Bastla - 2:0.

V 8. min. se pokoušel o snížení náskoku Rek, střela po jeho individuálním průniku však trefila gólmana domácích a vytěžili jsme z ní pouze rohový kop. Dočkali jsme se v 10. min., kdy vystřelil z dálky Kopřiva a jeho pokus, který před brankářem Medlánek díky povrchu nekontrolovatelně skočil, skončil v síti - 2:1.

V 11. min. těsně minula vzdálenější tyč střela Bartoše. Následně po zakončení Reka zachránilo domácí břevno. V 17. min. jsme zahrávali z nebezpečné vzdálenosti přímý volný kop, Rek však přestřelil. V 18. min. střílel nepřesně Žáček. Za dalších pět minut jsme se zaslouženě radovali z vyrovnání, když další přímý volný kop proměnil Kopřiva - 2:2.

Ke konci poločasu se znovu přihlásili o slovo domácí a ve 24. min. musel Bastl zkrotit nebezpečnou střelu z levé strany.
Ve 29. min. se pak Medlánky mohly znovu dostat do vedení po naší chybné rozehrávce, naštěstí však nebylo zakončení soupeře přesné.

Ve druhé půli jsme zahrozili ve 37. min. po průniku Štěpánka, který poslal míč před bránu a Beránek v jasné pozici trefil pouze tyč. Ve 40. min. se nám přece jen podařilo otočit skóre po další střele, která za pomoci nerovného terénu překvapila gólmana. Prosadil se Rek - 2:3.

Ve 49. min. po akci J. Součka nezužitkoval Rek centrovaný míč. V závěru se domácí snažili o vyrovnání, jejich akce však vedly pouze k několika rohovým kopům, které jsme dokázali ubránit a uhájili jsme tak cenné vítězství.