1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

18. kolo , 19. dubna 2014, FK Blansko B - FRAMOZ Rousínov B

FK Blansko B

2:4

FRAMOZ Rousínov B

Poločas: 2:2
Branky: 3. Pokorný z pen., 33. Majer

Přestože jsme měli velké problémy se sestavou (museli pomáhat dorostenci, kteří dopoledne odehráli mistrovský zápas), zahájili jsme utkání proti B týmu Rousínova útočně. Hned ve 3. min. se po sražení Majera kopala penalta, kterou Martin Pokorný s přehledem proměnil - 1:0.

Bohužel za další dvě minuty měli stejnou výhodu i hosté, když se útočník Rousínova chytrým zaseknutím míče položil na trávník a rozhodčí ihned zapískal. Také hosté nezaváhali a srovnali - 1:1.

Převaha domácích však pokračovala. Z ní rekrutovala nádherná střela Pokorného, která bohužel neskončila v bráně. Hosté hrozili rychlými protiútoky především díky hráčům, hrávají i za A tým. Po jednom takovém se ujali vedení. Nám se podařilo
ve 33. min. Jiřím Majerem, který zkušeně prostřelil brankáře, vyrovnat - 2:2.

Ve druhé půli jsme museli dvakrát střídat kvůli zranění a nastali nám problémy, které soupeř využil a potrestal opět z rychlých protiútoků. Dohrávalo se za naší převahy, ale soupeř pozorně bránil - 2:4.