1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

21. kolo , 10. května 2014, Sokol Podolí u Brna - FK Blansko B

Sokol Podolí u Brna

3:1

FK Blansko B

Poločas: 2:1
Branky: 4. a 77. L. Lazar, 10. Havel - 42. A. Vašák z pen.

B mužstvo se potýká s rozsáhlou marodkou. Mimo hru jsou Paděra, Jarůšek, Majer, M. Beneš a Pokoj. Proto odjíždělo do Podolí v 9 hráčích, do pole musel nastoupit brankář Suchý, po zranění ještě nepřipravený A. Vašák a dorostenec Brichta, který odehrál celý divizní zápas ve čtvrtek a v sobotu dopoledne za starší dorost. Z A mužstva přišel vypomoci Robin Buchta.

Mužstvo bohužel nezachytilo začátek, protože několik hráčů hrálo na jiných postech a do 10. min. dvakrát inkasovalo. V prvním případě se po dlouhém míči za obranu prosadil Lazar a druhou branku přidal po standardní situaci Havel. Domácím aktivita vydržela ještě čtvrthodiny. Poté naši hráči zjistili, že se i v kombinované sestavě se dá hrát a více drželi míč. Nebezpečný byl především z levé strany Buchta, který také ve 41. min. zařídil svým průnikem do šestnáctky pokutový kop. Ten proměnil Andrej Vašák - 2:1.

Po přestávce byl zcela jasně lepší náš tým. Obrana domácí do šancí nepouštěla, naopak nebezpečné byly průniky Buchty, Zavorala a P. Beneše. Nádherná akce s úspěšným zakončením přišla po ose Zavoral, A. Vašák, centr druhého jmenovaného z voleje trefil Kopecký a následně rozvlnil síť Suchý. Bohužel rozhodčí byl proti a odpískal ofsajd. Další příležitosti A. Vašáka, průniky Buchty a střely Mokrého již brankou neskončily. Domácí se v 77. min. ještě jednou dostali na dostřel naší branky, z čehož pramenila branka Lazara. Konec zápasu se dohrával za stálé naší převahy.