1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

6. kolo , 1. října 2014, TJ Sokol Bořitov - FC Miroslav

TJ Sokol Bořitov

3:2

FC Miroslav

Poločas: 0:2
Branky: 87. a 90. z pen. Bezděk, 75. A. Vašák - 12. Brveník, 45. Zálešák

Vzhledem k několikahodinovému dešti se utkání hrálo na podmáčeném, avšak velice dobře připraveném hřišti. Terén velel nakopávat dlouhé miče, hrát silový fotbal a nepouštět se do složité kombinace.

Začátek zápasu nám tradičně nevyšel. Ve 12. min. soupeř zahrával trestný kop zpoza šestnáctky a nedůrazně pokrytý BRVENÍK dal úvodní branku zápasu - 0:1.

Soupeř nakopával míče za naši obranu a důraznou hrou se snažil dostat do šancí. Za přispění brankáře Němce i všech ostatních hráčů se nám dařilo držet výsledek 0:1 až do 45. minuty. V ní jsme inkasovali opět po standardní situaci, tentokrát z rohu, kdy nepokrytý ZÁLEŠÁK dorazil míč za bezmocného Nemce - 0:2.

V poločase jsme si důrazne zopakovali pokyny vyřčené před utkáním. Po změně stran kluci upustili od složité kombinace, více nakopávali míše do útoku, který dobře doplňovali. Také jsme přidali na důrazu a pohybu. Střídající ANDREJ VAŠÁK po 10 minutách pobytu na hřišti zužitkoval v 75. min. hlavou centr Kniese a snížil - 1:2.

Hráči neunávně makali, ale kýžená druhá branka ne a ne padnout. Zato soupeř měl v 86. min. jedinečnou příležitost z penalty navýšit své vedení. Výborným zakrokem však mužstvo podržel FILIP NĚMEC a pokutový kop famózně vykryl. Poté se ke slovu dostalo na še mužstvo. V 87. min. se míče ve skrumáži zmocnil RADEK BEZDĚK a a prostřelil vše, comu stálo v cestě - 2:2.

To však nebylo vše. Za další minutu Málek a Jarůšek příkladně zabojovali o míč v soupeřově pokutovém území a následné podražení Málka rozhodčí ohodnotil penaltou. Tu bezpečně proměnil RADEK BEZDĚK - 3:2.