1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

4. kolo , 17. září 2014, TJ Sokol Bořitov - RAFK, o.s.

TJ Sokol Bořitov

2:1

RAFK, o.s.

Poločas: 1:0
Branky: Bezděk, Jarůšek - Mach

Utkání o šest bodů jsme zahájili poměrně svižně a nebojácně. Jako první zahrozil po závaru ve vápně Bezděk, svoji střelou však trefil pouze protihráče do hlavy. Udeřili jsme tak až z akce ve 25. min., kdy Bezděk uličkou vysunul TOMÁŠE JARŮŠKA, který po krátkém sólu zavěsil k bližší tyči - 1:0.

Po přestávce se hra střídavě přelévala, na šance však diváci čekali marně. Až v 60. min. podklouzl na podmáčeném terénu M. Beneš, čehož využil osamocený Mach, který prostřelil Filipa Němce - 1:1.

Mužstvo se s vyrovnáním nesmířilo, zvýšilo pohyb a aktivitu a dočkalo se zasloužené odměny. V 75. min. přešel přes dva protihráče M. Hrazdíra, nezjištnou přihrávkou pod sebe našel RADKA BEZDĚKA, který se nemýlil - 2:1.

V závěru se soupeř pokoušel o vyrovnání, vynutil si převahu především díky standardním situacím, ale kýžené vítězství jsme díky zodpovědné hře uhájili.

Antonín Kolář st., trenér