1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

15. kolo , 10. dubna 2010, FK Blansko - FC Hustopeče

FK Blansko

3:1

FC Hustopeče

Poločas: 0:1
Branky: Zouhar 2, Skoupý

Sestavy

Šmerda - Gracias, Manda, Brichta, Machorek - Šafařík (55. Blažek (96)), Skoupý, Michalík, Blažek (95) (50. Foler) - Kratochvíl (65. Bláha), Zouhar
Trenér:
Petr Stupka

není

Pří trvalé převaze jsme marně dobývali branku soupeře. V první šanci se ocitl Šafařík, ale hlavou neproměnil. Poté pálil Skoupý, šikovný brankář hostí jeho střelu vyrazil. Následně Kratochvíl neproměnil pokutový kop. Série snad "20" rohů nic nezměnila a tak přišel trest. Po ojedinělé návštěvě naší půlky hosté kopali roh a ten skončil díky nedůrazu hráčů v naší bráně. Poločas tak skončil výsledkem 0:1.

Do druhé půle jsme nastoupili s vírou, že náš tlak zhodnotíme také střelecky. Podařilo se, již v 5. minutě druhého poločasu. Po další promarněné šanci Zouhar konečně dorazil odraženou střelu Mandy.

Vstřelená branka nás nakopla a my pokračovali v tlaku, po krásném uvolnění Kratochvíla se ocitl samotný Michal Skoupý před brankářem a neomylně zavěsil. To probíhala 25. minuta druhého poločasu. Poté jsme trochu znervózněli a naší obavou o výsledek jsme nechali soupeře nadechnout. Naštěstí se podařilo Zouharovy proměnit další z mnoha šancí a vrátil klid na naše kopačky. Stav 3:1 jsme v poklidu udrželi.



Petr Stupka