1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

21. kolo , 14. května 2011, FC Kyjov 1919 o.s. - FK Blansko

FC Kyjov 1919 o.s.

0:1

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branka: Vintr

Ukořistit nějaký bodík z venku to byl náš cíl před utkáním v Kyjově. Po úvodním hvizdu se ukázalo, že bude hra pod naší taktovkou. Soupeře jsme bojovností, která nás neopustila a kombinační hrou zatlačili do defenzívy.

Několik našich smolných zakončení drželo nerozhodný stav. Na zatím nejlepším a prostorném hřišti v této sezoně se zadařilo dát branku Liboru Vintrovi po nádherném centru Martina Kohúta, kdy byl Libor, jak je u něho zvykem, ve správný moment na správném místě.

Nepoštěstilo se dalším,kteří byli ve vyložených šancích (Pavel Souček, Ivo Loula, Ondřej Blažek a musel bych jmenovat další), ale i tak jsou důležité 3 body doma!

Mates byl v brance velmi jistý a celý tým předvedl divákům pohlednou hru. Dvě podařená utkání v jednom týdnu jsou dobrou vizitkou. Věřím, že budeme ve těchto výkonech pokračovat!